Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura - datum: 2015-04-29 UREDNIŠTVO PODGORIČKOG KIC „BUDO TOMOVIĆ” PREDSTAVILO MAJSKI PROGRAM Mjesec promocija
Maj će u Kul­tur­no–in­for­ma­tiv­nom cen­tru „Bu­do To­mo­vić” bi­ti pre­po­znat po kva­li­tet­nim pro­gra­mi­ma, a na­ro­či­to broj­nim pro­mo­ci­ja­ma, na­ja­vi­li su ju­če Sne­ža­na Bur­zan, di­rek­tor­ka KIC „Bu­do To­mo­vić”, kao i ured­ni­ci pro­gra­ma u ovoj usta­no­vi Ma­ja Po­po­vić (mu­zič­ki), Mi­o­drag Mi­ško Po­po­vić (film­ski), Va­len­ti­na Kne­že­vić (in­for­ma­tiv­no-edu­ka­tiv­ni) i Mi­le­na Vu­če­lić (ko­or­di­na­tor­ka u Ame­rič­kom uglu).
To­kom apri­la po­sje­će­nost KIC-a bi­la je iz­u­zet­na, tač­ni­je vi­še od šest hi­lja­da Pod­go­ri­ča­na uži­va­lo je u nji­ho­vim pro­gra­ma, re­kla je Bur­zan, do­da­ju­ći da se na­da da će slič­na po­sje­će­nost bi­ti i u ma­ju.
Maj će u KIC-u bi­ti u zna­ku pre­mi­je­ra i to: pred­sta­va „Na ko­to­r­skom dvo­ru”, „Ve­če na psi­hi­ja­tri­ji”, „Pa­zi, ze­bra ga­zi” i „Ala­din”, dok će pu­bli­ka mo­ći da po­gle­da i du­go­me­tra­žni do­ku­men­tar­ni film re­di­te­lja Mo­mi­ra Ma­to­vi­ća „Op­sta­ja­nje...duh...dah”.
Ka­da je u pi­ta­nju mu­zič­ki pro­gram tre­ba is­ta­ći da će se po­čet­kom ma­ja u KIC-u odr­ža­ti pr­vo me­đu­na­rod­no tak­mi­če­nje pi­ja­ni­sta ,,Ma­nja” u or­ga­ni­za­ci­ji Mu­zič­ke aka­de­mi­je i KIC-a, a po­sve­će­no je pr­vom de­ka­nu Mu­zič­ke aka­de­mi­je Ma­nji Ra­du­lo­vić Vu­lić. Na tak­mi­če­nju će se pred­sta­vi­ti de­vet kan­di­da­ta, a la­u­re­a­ti će se pred­sta­vi­ti na kon­cer­tu po­bjed­ni­ka Fe­sti­va­la 7. ma­ja. Ta­ko­đe tu su i kon­cer­ti Vla­di­mi­ra Vi­lar­da, za­tim ,,Mu­zi­ka lju­ba­vi- sev­da­lin­ka”, kon­cert Or­ke­stra mla­dih UCG, so­pra­nist­ki­nje Mi­li­ce Ra­i­če­vić po­vo­dom Da­na ne­za­vi­sno­sti, kao i ,,La­u­re­a­ti svi­ra­ju”. Kra­jem mje­se­ca bi­će upri­li­čen fe­sti­val sa­vre­me­nog kla­vi­ra ,,For­te­pi­a­no”.
Pu­bli­ka će mo­ći da uži­va u fe­sti­va­lu krat­ko­me­tra­žnog fil­ma ,,Mo­ja Evro­pa”, ali i tak­mi­če­nju re­ci­ta­to­ra, ve­če­ri sa­vre­me­nih slo­ve­nač­kih pje­sni­ka, fe­sti­va­lu po­e­zi­je ,,Pa­la­bra en el mun­do”. Ka­da su u pi­ta­nju pro­mo­ci­je knji­ga u ma­ju, one su re­zer­vi­sa­ne za ,,Ni­je­sam po­ga­zio za­kle­tvu” Bran­ka Ko­sti­ća i ,,Bo­je ju­tra” Ve­sne Obo­ri­ne.
Film­ski sek­tor, po­red pro­mo­ci­je fil­ma Mo­mi­ra Ma­to­vi­ća, or­ga­ni­zu­je re­vi­ju fil­mo­va pod na­zi­vom ,,Pu­to­va­nje sa Vu­di Ale­nom”. Kra­jem mje­se­ca pu­bli­ka će mo­ći da uži­va u fil­mu Alek­san­dra Ra­do­vi­ća ,,Dvi­je po­vrat­ne Ti­to­grad-Pod­go­ri­ca”.
- Maj se u SAD obi­lje­ža­va kao mje­sec azij­sko-pa­ci­fič­kog na­slje­đa, pa će i Ame­rič­ki ugao or­ga­ni­zo­va­ti ja­pan­sko-ame­rič­ko ve­če – ka­za­la je Mi­le­na Vu­če­lić iz Ame­rič­kog ugla, do­da­ju­ći da će bi­ti i do­sta sa­vje­ta i pre­da­va­nja ko­ja će bi­ti na­mi­je­nje­na cr­no­gor­skim sred­njo­škol­ci­ma.
A.Ć.


Fe­sti­val ,,Si­ti gruv”

Fe­sti­val ,,Si­ti gruv” će se odr­ža­ti od 21. do 23. ma­ja na pla­tou iz­me­đu To­lo­ške šu­me i teh­nič­kih fa­kul­te­ta.
- Kar­te se već na­la­ze u pro­da­ji, na bi­le­tar­ni­ci KIC-a, et­no džez klu­bu ,,Sej­de­fa” i ,,Hard rok ka­feu”, a ci­je­na je osam eura za noć, a 15 za dvi­je no­ći jer je pr­va noć bes­plat­na – ka­zao je Dra­gan Bu­la­jić, di­rek­tor fe­sti­va­la.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"