Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mariju nude status svjedoka saradnika * Dali podršku srpskom narodu * Eraković nije prijavio imovinu * Brajovića ne mogu spasiti ni najbolji svjetski advokati * Nikoga nećemo pitati za dozvolu da kupimo S-400 * Bogataško državljanstvo * Papagalo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RANKO KRIVOKAPIĆ, čelnik SDP-a:
Nezavisnost bez demokratije ne znači ništa do otvorena vrata za populizam, bolest modernog društva i zarobljenu državu.

Vic Dana :)

Dvoje komšija razgovaraju telefonom:
- Noćas je bilo grozno nevrijeme. Je li ti velika šteta na krovu ?
- Nemam pojma, još uvijek ne mogu naći krov!


Počela djevojka da se dopisuje na sms čatu. Kaže on:
• Opiši sebe.
Ona:
• Plavuša sam...
On:
• A oči?
Ona:
• Imam!


Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-09-02 ZETA I GRBALJ ODIGRALI UTAKMICU ISPOD PRVOLIGAŠKOG PROSJEKA
Nula na „Trešnjici”
Bez golova u Golubovcima Nula na „Trešnjici”
Ni po­sle šest ko­la fud­ba­le­ri Ze­te ne zna­ju za po­bje­du. Tim tre­ne­ra Dra­go­lju­ba Đu­re­ti­ća ju­če je pro­tiv Gr­blja od­i­grao 0:0 u me­ču u ko­jem je sa­mo pr­vo po­lu­vri­je­me do­ne­kle mo­glo da za­do­vo­lji pri­sta­li­ce do­ma­ćeg ti­ma. Ima­li su Ze­ća­ni u tom pe­ri­o­du par si­tu­a­ci­ja iz ko­jih su mo­gli do go­la, ali ni ovo­ga pu­ta lop­ta ni­je htje­la u gol.
– U sva­koj utak­mi­ci igra­mo do­bro 65-70 mi­nu­ta, stvo­ri­mo mno­go šan­si, a u ovom me­ču smo u pr­vom po­lu­vre­me­nu ima­li pet ko­je ni­je­smo is­ko­ri­sti­li. Ovo je mla­da eki­pa, šest igra­ča iz omla­din­skog po­go­na je po­če­lo ili ušlo i oni ne mo­gu da dr­že ri­tam. Ali, vri­je­me ra­di za njih. Na­ža­lost, bo­dov­ni sal­do je ta­kav ka­kav je, igra se za­bo­ra­vlja – is­ta­kao je Dra­go­ljub Đu­re­tić, kor­mi­lar ti­ma iz Go­lu­bo­va­ca.
Do­ma­ći sa­stav je mo­gao da po­ve­de u 3. mi­nu­tu. Al­din Adžo­vić je od­i­grao du­pli pas sa Ni­ko­lom Kr­sto­vi­ćem, usli­je­dio je šut ve­zi­ste do­ma­ćeg ti­ma sa de­se­tak me­ta­ra, ali je lop­ta za­vr­ši­la po­red sta­ti­ve. Igrao se de­se­ti mi­nut ka­da je Ni­ko­la Kr­sto­vić po­go­dio sta­ti­vu, lop­ta se od­bi­la do Go­ra­na Mi­loj­ka, ko­ji je pro­bao gla­vom, ali je ne­ko od od­bram­be­nih igra­ča Gr­blja iz­ba­cio sa gol li­ni­je. Za­pri­je­ti­li su do­ma­ći i u 26. mi­nu­tu - na­kon cen­tar­šu­ta Da­ni­la Pe­šu­ki­ća sa de­sne stra­ne, pro­bao je sa pe­nal­ti­ka gla­vom Kr­sto­vić, ali ni ovo­ga pu­ta ni­je bio pre­ci­zan. Za­bi­lje­ži­li smo i 42. mi­nut i po­ku­šaj Ste­fa­na Vuk­če­vi­ća sa pet­na­e­stak me­ta­ra, ali i još ljep­šu pa­ra­du gol­ma­na Mar­ka Kor­di­ća. S dru­ge stra­ne, Gr­balj u pr­vom di­je­lu ni­je ni­jed­nom ozbilj­ni­je za­pri­je­tio gol­ma­nu Na­ma­šku.
Po­čeo je do­ma­ćin agil­ni­je i na­sta­vak, stvo­rio je na sa­mom star­tu dru­gog di­je­la si­tu­a­ci­ju iz ko­je se mo­glo vi­še uči­ni­ti. Ni­ko­la Kr­sto­vić je uba­cio u pe­te­rac za Pe­šu­ki­ća, ali je is­pred nje­ga u po­sljed­njem tre­nut­ku in­ter­ve­ni­sao Pre­drag Ka­šće­lan. Ali, to je bi­lo sve od Ze­te, ali i od „tri­ko­lo­ra”, ko­ji ni u na­stav­ku su­sre­ta ni­su stvo­ri­li ni­jed­nu ozbilj­ni­ju pri­li­ku za gol.
– Ni­je­smo ima­li iz­gled­nu šan­su za gol, dok je Ze­ta u pr­vom po­lu­vre­me­nu ima­la ne­ko­li­ko i bi­la bo­lja. U dru­gom smo ,,za­tvo­ri­li“ sre­di­nu te­re­na, pri kra­ju ima­li od­re­đe­nu ini­ci­ja­ti­vu, ali ni­je­smo stvo­ri­li pri­li­ke. Sve u sve­mu, mi­slim da je kva­li­tet utak­mi­ce bio is­pod ni­voa Pr­ve li­ge. Ima­mo ja­ko mr­šav uči­nak, na­rav­no da ni­je­smo za­do­volj­ni i ura­di­će­mo sve da to po­pra­vi­mo – ka­zao je Ve­sko Ste­še­vić, šef struč­nog šta­ba Ze­te.
D.P.

Sta­di­on: „Tre­šnji­ca”. Gle­da­la­ca: 400. Su­di­ja: Vla­dan Ko­jo­vić (Pod­go­ri­ca) – 2. Po­moć­ni­ci: Dra­gan Vu­jo­vić (Ce­ti­nje) - 2 i Bo­ban Kr­stev (Ce­ti­nje) – 2. Žu­ti kar­to­ni: Ja­moa (Ze­ta), Mi­ju­ško­vić (Gr­balj).

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"