Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika DRITAN ABAZOVIĆ POTVRDIO DA POSTOJE KONSULTACIJE SA DEMOKRATAMA Pregovori o savezu u Podgorici
Li­der Gra­đan­skog po­kre­ta URA Dri­tan Aba­zo­vić po­tvr­dio je da ta stran­ka i De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra raz­go­va­ra­ju o mo­guć­no­sti da na­pra­ve ko­a­li­ci­ju u Pod­go­ri­ci, gdje će na pro­lje­će bi­ti odr­ža­ni lo­kal­ni iz­bo­ri. To, ka­ko tvr­di Aba­zo­vić, ni­je smet­nja za­jed­nič­kim ci­lje­vi­ma gra­đan­ske opo­zi­ci­je, ko­ja, ka­ko je is­ta­kao, ni­ka­da ni­je bi­la je­din­stven po­li­tič­ki su­bje­kat.
On je ka­zao da ni­je pe­si­mi­sta u ve­zi sa da­ljim za­jed­nič­kim dje­lo­va­njem tog di­je­la opo­zi­ci­je, a na­go­vje­šta­va i ne­ka, ka­ko ka­že, po­zi­tiv­na iz­ne­na­đe­nja. Do sa­stan­ka na­ja­vlji­va­nog pri­je No­ve go­di­ne ni­je do­šlo, jer se, ka­ko je re­kao za TV „Vi­je­sti”, u ne­for­mal­nim kon­tak­ti­ma par­tij­skih li­de­ra ni­su is­kri­sta­li­sa­le ne­ke zna­čaj­ne od­lu­ke.
– Gra­đan­ska opo­zi­ci­ja ni­je je­dan su­bje­kat i ni­je ko­a­li­ci­ja vi­še su­bje­ka­ta. To je for­ma u ko­joj se raz­li­či­ti po­li­tič­ki su­bjek­ti s vre­me­na na vri­je­me do­go­va­ra­ju i kon­sul­tu­ju oko naj­zna­čaj­ni­jih po­li­tič­kih pi­ta­nja u ze­mlji. Vi zna­te da smo ima­li za­jed­nič­ki stav ko­ji smo svi is­po­što­va­li, a to je da osta­ne­mo u boj­ko­tu dr­žav­nog par­la­men­ta. Ima­li smo za­jed­nič­ki stav oko na­si­lja ko­je DPS spro­vo­di nad Jav­nim ser­vi­som, a oče­ki­va­lo se da ima­mo od­go­vo­re na još ne­ka po­li­tič­ka pi­ta­nja. To do sa­da ni­je bio slu­čaj, ali ni­je­sam pe­si­mi­sta, mi­slim da mo­že­mo oče­ki­va­ti ne­ka po­zi­tiv­na iz­ne­na­đe­nja – re­kao je Aba­zo­vić.
Na pi­ta­nje da li je je­dan od raz­lo­ga što se li­de­ri gra­đan­ske opo­zi­ci­je ni­je­su sa­sta­li to što De­mo­kra­te i URA pla­ni­ra­ju ko­a­li­ci­ju u Pod­go­ri­ci, on je re­kao da za­i­sta sma­tra da je Pod­go­ri­ca naj­va­žni­ja po­li­tič­ka bit­ka ko­ja će se od­vi­ja­ti u ovoj go­di­ni ako ne bu­de van­red­nih par­la­men­tar­nih iz­bo­ra.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"