Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika IZBORNA LISTA DEMOKRATSKE PARTIJE, PERSPEKTIVE I DSA ZA ULCINJSKE IZBORE Đeka, pa Hajdinaga
De­mo­krat­ska par­ti­ja Fat­mi­ra Đe­ke sa­op­šti­la je da su u toj stran­ci za­do­volj­ni što će sa svo­jim tra­di­ci­o­nal­nim part­ne­ri­ma Gra­đan­skim po­kre­tom Per­spek­ti­va i De­mo­krat­skim sa­ve­zom Al­ba­na­ca u Cr­noj Go­ri (DSA) u ko­a­li­ci­ji na­stu­pi­ti na pred­sto­je­ćim iz­bo­ri­ma u Ul­ci­nju. Na­ziv iz­bor­ne li­ste bi­će „Pro­bu­di se, Ul­ci­nje“.
– Naš sa­vez je od­lič­no funk­ci­o­ni­sao i u pret­hod­ne če­ti­ri go­di­ne. Uvje­re­ni smo da će ta­ko bi­ti i ubu­du­će i da smo sna­ga sa ko­jom svi mo­ra­ju ra­ču­na­ti. Mi će­mo vo­di­ti po­zi­tiv­nu kam­pa­nju i bi­ra­či­ma po­nu­di­ti kva­li­te­tan če­tvo­ro­go­di­šnji pro­gram – na­ve­li su iz De­mo­krat­ske par­ti­je.
Ka­ko su do­da­li, to je ti­me zna­čaj­ni­je uko­li­ko se zna da sve osta­le al­ban­ske stran­ke na­stu­pa­ju sa­mo­stal­no i da će to do­ve­sti do ra­si­pa­nja gla­so­va.
– Da su ko­a­li­ci­je znak zre­lo­sti po­ka­zu­je mo­žda i či­nje­ni­ca da u Be­ra­na­ma, gdje se iz­bo­ri ta­ko­đe odr­ža­va­ju 4. fe­bru­a­ra, od šest li­sta ko­je su pre­da­te po­lo­vi­nu či­ne upra­vo ko­a­li­ci­je – sa­op­šti­li su iz De­mo­krat­ske par­ti­je
Iz­bor­nu li­stu či­ne kan­di­da­ti De­mo­krat­ske par­ti­je, po­kre­ta Per­spek­ti­va i De­mo­krat­skog sa­ve­za u Cr­noj Go­ri, a na njoj su: Fat­mir Đe­ka, Gzim Haj­di­na­ga, Flo­rim Pa­li, Aida Le­ši, Agron Meh­me­di, Dže­lal Der­vi­ši, Ha­dži Su­lej­ma­ni, Ele­o­no­ra Ša­ta, Be­ćir Še­lo­vić, Ekrem Cu­ca, Sken­der Re­dža, Afer­di­ta Te­jo­vić, Le­art Ta­i­pi, Dže­lal Myrto­ja, Ner­min Gu­ci, Li­ri­do­na Sa­laj, Ar­di­ta Ra­ma, Ah­met Alo­ši, Ar­mend Ko­la­ri, Ade­li­na Av­diu, Dža­bir Gjen­cić, Du­ra­ta Ho­džić, Du­lo Ba­zi, Al­mi­ra Ša­lo­vić, Ka­dri Si­na­ni, Kuj­tim Bo­ci, Le­art Ka­smi, Ze­ne­pe Kra­ja, Ari­ol Za­ti, Ar­ben Ber­ja­ši, Omer Ša­ba, Sa­bi­na Kur­to­vić i Ajet Zag. M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"