Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U HERCEG NOVOM ODRŽAN TREĆI SAJAM SEZONSKIH POSLOVA ZA UČENIKE Prilika za posao
HER­CEG NO­VI- U or­ga­ni­za­ci­ji bi­roa ra­da Her­ceg No­vi i ŠC „ Ivan Go­ran Ko­va­čić“ or­ga­ni­zo­van je tre­ći sa­jam se­zon­skih po­slo­va za uče­ni­ke.
Sa­jam je oku­pio 23 po­slo­dav­ca ko­ji su is­ka­za­li po­tre­bu za se­zon­skom rad­nom sna­gom, ama­ni­fe­sta­ci­ju je po­sje­ti­lo pre­ko 600 uče­ni­ka sred­njo­škol­skog cen­tra, dok se 350 đa­ka pri­ja­vi­lo za se­zon­ske po­slo­ve.
Ka­ko je ob­ja­snio Mo­mir Dra­gi­će­vić, di­rek­tor ško­le, po­dr­ža­va­ju­ći ak­ci­ju za­po­šlja­va­nja do­ma­će rad­ne sna­ge ško­la je po­zva­la lo­kal­ne so­ci­jal­ne part­ne­re i po­slo­dav­ce ka­ko bi omo­gu­ći­la ne­po­sre­dan kon­takt uče­ni­ka ra­znih obra­zov­nih pro­fi­la s po­slo­dav­ci­ma ko­ji­ma je po­treb­na se­zon­ska rad­na sna­ga.
-Ovo je vr­lo zna­ča­jan sa­jam po­slo­va za uče­ni­ke ko­je di­rekt­no po­ve­zu­je­mo sa po­slo­dav­ci­ma, uz mo­guć­nost da po­ka­žu svo­ja zna­nja i vje­šti­ne i da ostva­re od­re­đe­nu za­ra­du i ras­te­re­te po­ro­dič­ni bu­džet. U okvi­ru saj­ma odr­ža­na je ra­di­o­ni­ca sa uče­ni­ci­ma „Ka­ko tra­ži­ti po­sao i ka­ko se pred­sta­vi­ti po­slo­dav­cu- ka­zao je Dra­gi­će­vić.
Na­čel­nik Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje – Pod­ruč­ne je­di­ni­ce Her­ceg No­vi Ste­vo La­za­re­vić iz­ra­zio je za­do­volj­stvo što su uče­ni­ci bi­li u pri­li­ci da u ne­po­sred­nom kon­tak­tu sa po­slo­dav­ci­ma is­ka­žu in­te­re­so­va­nje za se­zon­sko za­po­šlja­va­nje. Is­ta­kao je da su ve­o­ma iz­ra­že­ne po­tre­be za se­zon­skom rad­nom sna­gom u tu­ri­zmu, ugo­sti­telj­stvu i tr­go­vi­ni.
-In­ve­sti­ci­je u tu­ri­zmu Por­to Mon­te­ne­gro, „Lu­šti­ca Di­ve­lop­ment” i „Por­to­no­vi” otva­ra­ju zna­čaj­ne šan­se za za­po­šlja­va­nje, gdje će se tra­ži­ti vi­so­ki stan­dar­di ra­da, pa je ovo pri­li­ka da se mla­di mo­ti­vi­šu i ospo­so­be za rad u re­no­mi­ra­nim tu­ri­stič­kim objek­ti­ma. Za­vod da­je pu­nu po­dr­šku za­po­šlja­va­nju do­ma­će rad­ne sna­ge, a na­ro­či­to mla­dih, kod ko­jih po­sto­ji zna­ča­jan rad­ni po­ten­ci­jal. Po­slo­dav­ci ima­ju mo­guć­nost da ko­ri­ste sub­ven­ci­je za za­po­šlja­va­nje mla­dih do 25 go­di­na sta­ro­sti od ju­na do sep­tem­bra 2015. go­di­ne, ka­zao je La­za­re­vić.K.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"