Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni KOMUNALNA POLICIJA ODBACILA OPTUŽBE MREŽE NVO SJEVERA Radimo ažurno i po zakonu
BI­JE­LO PO­LjE - Slu­žba Ko­mu­nal­ne po­li­ci­je op­šti­ne Bi­je­lo Po­lje od­ba­ci­la je op­tu­žbe Mre­đe NVO sje­ve­ra, uz na­gla­sak da je odr­ža­va­nje ko­mu­nal­nog re­da u toj op­šti­ni re­dov­no, ažur­no i u skla­du sa za­ko­nom, ka­ko u užem di­je­lu gra­da, ta­ko i u svim pri­grad­skim na­se­lji­ma.
-Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja ra­di se­dam da­na u ne­dje­lji, s rad­nim vre­me­nom od 8 do 3 sa­ta po­sli­je po­no­ći. In­spek­cij­ski nad­zor ra­di odr­ža­va­nja ko­mu­nal­nog re­da iz obla­sti za­šti­te od bu­ke, kao dio po­slo­va ko­je oba­vlja Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja, spro­vo­di se u skla­du sa Za­ko­nom o za­šti­ti od bu­ke u ži­vot­noj sre­di­ni kao i s od­lu­kom, od­no­sno pra­vil­ni­kom o aku­stič­kim zo­na­ma na te­ri­to­ri­ji op­šti­ne Bi­je­lo Po­lje. Ne­dav­no je iz­vr­še­no aku­stič­ko zo­ni­ra­nje na te­ri­to­ri­ji či­ta­ve op­šti­ne, pa je u skla­du s tim pa­ra­me­tri­ma i za­po­če­to vr­še­nje in­spek­cij­skog nad­zo­ra – na­vo­di se u re­a­go­va­nju Ko­mu­nal­ne po­li­ci­je.
Ka­ko is­ti­ču, osim pu­tem mej­la, ko­mu­ni­ka­ci­ja s gra­đa­ni­ma omo­gu­će­na je i po­sred­stvom kol cen­tra na broj 067- 001- 009 na kom je obez­bi­je­đe­na i vi­ber apli­ka­ci­ja sa mo­guć­no­šću do­sta­vlja­nja fo­to­gra­fi­ja o ne­pra­vil­no­sti­ma ko­je se ti­ču ko­mu­nal­nog re­da.
-S po­no­som is­ti­če­mo da je od­nos za­po­sle­nih pre­ma rad­nim oba­ve­za­ma, gra­đa­ni­ma i ci­vil­nom sek­to­ru na za­vid­nom ni­vou i da ga sva­kog da­na una­pre­đu­je­mo, po­ru­či­li su iz Ko­mu­nal­ne po­li­ci­je, po­zvav­ši gra­đa­ne da im uka­žu na sve ne­pra­vil­no­sti iz nad­le­žno­sti ove­slu­žbe, a oni će se i da­lje tru­di­ti da uvi­jek pra­vo­vre­me­no re­a­gu­ju i uva­že sva­ku su­ge­sti­ju.
Re­a­go­va­nje Ko­mu­nal­ne po­li­ci­je je usli­je­di­lo na­kon što ih je Mre­ža NVO Sje­ve­ra op­tu­ži­la da ne ra­de u in­te­re­su gra­đa­na.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"