Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U KOLAŠINU ODRŽAN SASTANAK TURISTIČKIH RADNIKA Spremaju se za sezonu
KO­LA­ŠIN - U or­ga­ni­za­ci­ji no­vo­for­mi­ra­ne NVO „Udru­že­nje za raz­voj tu­ri­zma“ ju­če je odr­žan sa­sta­nak sa tu­ri­stič­kim po­sle­ni­ci­ma gra­da na Ta­ri i pred­stav­ni­ci­ma Lo­kal­ne tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je. Sa­stan­ku je pri­su­stvo­va­la i di­rek­to­ri­ca NTO Želj­ka Ra­dak. Sa­sta­nak je or­ga­ni­zo­van ra­di ot­kla­nja­nja smet­nji za pred­sto­je­ću ljet­nju tu­ri­stič­ku se­zo­nu i utvr­đi­va­nja na­či­na za pri­vla­če­nje što vi­še tu­ri­sta.
Ka­ko je do­go­vo­re­no to­kom sa­stan­ka, ove go­di­ne će već u ju­lu bi­ti for­mi­ra­na po­nu­da za zi­mu 2015./’16. go­di­ne, što ni­je bio slu­čaj pret­hod­nih go­di­na. Uče­sni­ci sa­stan­ka su raz­ma­tra­li i mo­guć­nost da se to­kom pred­sto­je­će se­zo­ne or­ga­ni­zu­je auto­bu­ska li­ni­ja od gra­da do NP „Bi­o­grad­ska go­ra“, is­ti­ču­ći da je to bio pun po­go­dak u zim­skoj se­zo­ni.
Pre­ma ri­je­či­ma Želj­ke Ra­dak, Op­šti­na i LTO tre­ba po­no­vo da ak­ti­va­ra­ju kam­pa­nju „Re­gi­struj smje­štaj“. Ka­ko je ka­za­la, ta kam­pa­nja omo­gu­ća­va svi­ma ko­ji ima­ju naj­a­ma­nje se­dam so­ba, od­no­sno 15 kre­ve­ta da se jed­no­stav­no re­gi­stru­ju u lo­kal­noj upra­vi, a za to im je po­tre­ban sa­mo po­sje­dov­ni list i upo­treb­na do­zvo­la, od­no­sno atest za stru­ju. U Ko­la­ši­nu je, is­tak­nu­to je na sa­stan­ku, sko­ro isti broj re­gi­stro­va­nog i ne­re­gi­str­o­va­nog pri­vat­nog smje­štja.
-Pri­ro­ri­tet je i pro­mo­ci­ja i ob­je­di­nja­va­nje po­nu­de pri­vat­nog smje­šta­ja, pri­je sve­ga na do­ma­ćem tr­ži­štu. Zbog to­ga je neo­p­hod­no pr­vo re­gi­stro­va­ti iz­da­va­o­ce, a za­tim for­mi­ra­ti pa­ke­te, po­ve­zi­va­njem smje­šta­ja sa iz­le­ti­ma, sport­skim sa­dr­ža­ji­ma, bi­ci­kli­zmom. U sve­mu to­me ima­će pu­nu po­dr­šku Na­ci­o­nal­ne tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je – ka­za­la je ona.
Pre­ma oci­je­ni tu­ri­stič­kih po­sla­ni­ka, je­dan od naj­ve­ćih pro­ble­ma u Ko­la­ši­nu pred sam po­če­tak ljet­nje tu­ri­stič­ke se­zo­ne su sla­ba ko­mu­nal­na hi­gi­je­na, ne­do­sta­tak tu­ri­stič­ke sig­na­li­za­ci­je i in­fo-punk­to­va, neo­bje­di­nje­na po­nu­da, ne­re­gi­stro­van pri­vat­ni smje­štaj.
Lu­ka Bu­la­to­vić iz Udru­že­nja za raz­voj tu­ri­zma u Ko­la­ši­nu po­ru­čio je da je na pod­ruč­ju op­šti­ne mo­gu­će or­ga­ni­zo­va­ti pre­ko 60 da­na raz­li­či­te iz­le­te, a da ta mo­guć­nost još ni­je is­ko­ri­šte­na na pra­vi na­čin.
-Vr­lo je bit­no što će­mo već to­kom ju­la ima­ti po­nu­du i ci­je­nu za zim­sku se­zo­nu. Do­go­vo­re­ne su kon­kret­ne ak­tiv­no­sti, ko­ji­ma bi­smo obo­ga­ti­li zim­sku se­zo­nu, pri­je sve­ga mi­slim na san­ka­li­šte i kli­za­li­šte i broj­ne dru­ge sa­dr­ža­je. Ta­ko­đe, ra­di­će­mo i na osta­lim ak­tiv­no­sti­ma ko­je će do­pri­ni­je­ti da tu­ri­sti po­že­le da pro­du­že bo­ra­vak u Ko­la­ši­nu- ka­zao je on, do­da­ju­ći da će pro­mo­vi­sa­ti grad kao de­sti­na­ci­ju sport­skog tu­ri­zma i broj­nih ori­gi­nal­nih ma­ni­fe­sta­ci­ja. Cilj im je, ka­ko is­ti­če, da se go­di­šnje u Ko­la­ši­nu ostva­ri 250. 000 no­će­nja.
J.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"