Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-10-21 IZABRANO RUKOVODSTVO OSNIVAČKE SKUPŠTINE STAMBENE ZADRUGE „ODBRANA“ Petrović predsjednik, Burić direktor
Pot­pu­kov­nik Zdrav­ko Pe­tro­vić iza­bran je za pred­sjed­ni­ka Skup­šti­ne Stam­be­ne za­dru­ge „Od­bra­na”, dok je Mla­den Bu­rić ime­no­van za vr­ši­o­ca du­žno­sti (v.d.) iz­vr­šnog di­rek­to­ra. To je od­lu­če­no na ju­če­ra­šnjoj osni­vač­koj skup­šti­ni za­dru­ge, ko­ja je odr­ža­na u Mi­ni­star­stvu od­bra­ne.
Iz te or­ga­ni­za­ci­je je sa­op­šte­no da su na sjed­ni­ci usvo­je­na za­dru­žna pra­vi­la te, a iza­bra­ni su i or­ga­ni za­dru­ge, čla­no­vi i pred­sjed­ni­ci Uprav­nog i Nad­zor­nog od­bo­ra.
– Za pred­sjed­ni­cu pe­to­čla­nog Uprav­nog od­bo­ra, od ko­jih su dva iz re­do­va Sin­di­ka­ta Voj­ske Cr­ne Go­re, a tri pred­stav­ni­ci Mi­ni­star­stva od­bra­ne, Skup­šti­na je iza­bra­la Sa­ne­lu Spa­hić, dok je na če­lo tro­čla­nog Nad­zor­nog od­bo­ra, ko­ji se bi­ra­ju iz re­do­va za­dru­ga­ra, iza­bran Ste­fan Ša­po­njić. Osni­vač­ka skup­šti­na Stam­be­ne za­dru­ge „Od­bra­na” va­žan je sig­nal da su Sin­di­kat Voj­ske i Mi­ni­star­stvo od­bra­ne od­luč­ni u na­mje­ri da na ozbi­ljan i si­stem­ski na­čin rje­ša­va­ju stam­be­ne pro­ble­me za­po­sle­nih u Voj­sci Cr­ne Go­re i u Mi­ni­star­stvu od­bra­ne – po­ru­či­li su iz stam­be­ne za­dru­ge.
U sa­op­šte­nju se na­vo­di da su ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ci pri­su­stvo­va­li i dr­ža­vni se­kre­tar Mi­ni­star­stva od­bra­ne Slo­bo­dan Fi­li­po­vić i ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za ljud­ske re­sur­se Mi­ha­i­lo Vol­kov.
Fi­li­po­vić je ka­zao da osni­va­nje Stam­be­ne za­dru­ge „Od­bra­na” pred­sta­vlja no­vi pod­sti­caj rje­ša­va­nju stam­be­nih pi­ta­nja za­po­sle­nih u Voj­sci i u mi­ni­star­stvu.
– Mo­guć­no­sti i be­ne­fi­ti za­dru­ge ni­je­su sa­mo u pod­sti­ca­nju stam­be­ne iz­grad­nje, već i u osmi­šlja­va­nju kre­dit­nih li­ni­ja – ka­zao je Fi­li­po­vić. A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"