Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ORGANIZATORI ZADOVOLJNI NOVOGODIŠNJIM PROGRAMOM U TIVTU I DOGOVORILI IZVOĐAČA ZA DOČEK 2019. Željka Joksimovića hoće na Pinama
TI­VAT -Na sa­stan­ku or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra za pro­sla­vu No­ve go­di­ne, di­rek­to­ri­ca TO Ti­vat Ga­bri­je­la Gla­vo­čić po­hva­li­la je sve slu­žbe ko­je su uče­sto­va­le u or­ga­ni­za­ci­ji. Iz­ra­zi­la je po­seb­nu za­hval­nost Ko­mu­nal­nom pred­u­ze­ću, Ko­mu­nal­noj po­li­ci­ji i Slu­žbi bez­bjed­no­sti i broj­nim spon­zo­ri­ma ko­ji su, ka­ko je na­gla­si­la, od­go­vo­ri­li za­dat­ku.
Gla­vo­čić je iz­ra­zi­la za­do­volj­stvo cje­lo­kup­nom re­a­li­za­ci­jom pro­gra­ma, bez ob­zi­ra na to što se ni­je odr­ža­la re­pri­za i is­ta­kla da su broj­ke glav­ni po­ka­za­te­lji uspje­ha. Kroz 14 da­na pro­gra­ma, Ti­vat je po­sje­ti­lo bli­zu 40.000 lju­di, od če­ga je naj­vi­še po­sje­ti­la­ca za­bi­lje­že­no u no­ći do­če­ka No­ve go­di­ne.
Na sa­stan­ku odr­ža­nom u Op­šti­ni Ti­vat do­go­vo­ren i iz­vo­đač za 31.12.2018.go­di­ne, a to je Želj­ko Jok­si­mo­vić či­ji je na­stu1.ja­nu­a­ra u Tiv­tu ot­ka­zan zbog ne­vre­me­na.
I predstvni­ci Udru­že­nja ugo­sti­te­lja sma­tra­ju da je do­bro što ima­ju do­go­vo­re­nog iz­vo­đa­ča za 31.12.2018.go­di­ne pa mo­gu ra­ču­na­ti na du­žu mar­ke­tin­šku kam­pa­nju što je glav­ni osnov za još bo­lje op­sta­ja­nje ova­kve vr­ste ma­ni­fe­sta­ci­je.
Pred­sjed­ni­ca Op­šti­ne Sne­ža­na Ma­ti­je­vić is­ta­kla je za­do­volj­stvo cje­lo­kup­nom re­a­li­za­ci­jom pro­gra­ma sa ini­ci­ja­ti­vom da ki­će­nje gra­da bu­de u pot­pu­no­sti re­a­li­zo­va­no već 1. de­cem­bra. Da­la je pred­lo­ge da se ho­tel­ska pred­u­ze­ća u cen­tru gra­da što vi­še uklju­če ka­da je u pi­ta­nju ki­će­nja nji­ho­vih obje­ka­ta. Pred­lo­ži­la je i ve­će an­ga­žo­va­nje kom­pa­ni­je „Brand New Ti­vat” u di­je­lu osmi­šlja­va­nja ki­će­nja gra­da i po­mo­ći Ko­mu­nal­nom pred­u­ze­ću.
- Cje­lo­ku­pan no­vo­go­di­šnji pro­gram je imao hu­ma­ni­tar­ni ka­rak­ter, te ovim pu­tem oba­vje­šta­va­mo da će se sa­ku­plje­na sred­stva u iz­no­su od 600,00 eura usmje­ri­ti na dvi­je adre­se, od­no­sno bi­će upla­će­na Dnev­nom cen­tru za dje­cu sa po­seb­nim po­tre­ba­ma, kao i za li­je­če­nje dje­ča­ka Sa­ve Ri­li­ja - sa­op­šti­li su iz TO Ti­vat.
Ž.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"