Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MJEŠTANI ŠEKULARA APELUJU NA POLICIJU DA PRONAĐE LOPOVE KOJI SVAKODNEVNO OBIJAJU NJIHOVE KUĆE Kazniti pljačkaše
BE­RA­NE – Mje­šta­ni še­ku­lar­skih se­la upu­ti­li su ju­če apel nad­le­žnim dr­žav­nim or­ga­ni­ma da spri­je­če uče­sta­le kra­đe i pro­na­đu pro­val­ni­ke ko­ji su po­sled­njih mje­se­ci ne­ko­li­ko pu­ta obi­ja­li nji­ho­ve ku­će. Oni su za­tra­ži­li se u da­ljem po­stup­ku naj­o­štri­je osu­de po­či­ni­o­ca na­ve­de­nih kri­vič­nih dje­la. Is­ta­kli su da je ne­do­pu­sti­vo da se po­je­di­na li­ca ko­ja su po­či­ni­la broj­ne pro­val­ne kra­đe mir­no še­ta­ju gra­dom.
- Ne­ko­li­ko pu­ta su mi obi­ja­li ku­ću u Še­ku­la­ru i iz nje od­no­si­li vri­jed­ne stva­ri. To se de­ša­va­lo i mo­jom kom­ši­ja­ma. Sve smo to ured­no pri­ja­vlji­va­li, ali ni­ka­da ni­je­smo do­bi­li od­go­vor ko je to ura­dio. To nas je du­bo­ko ogor­či­lo i uni­je­lo ne­si­gur­nost kod po­šte­nog na­ro­da, jer ne­ma ni­šta ne­pri­jat­ni­je ne­go kad čo­vjek na­i­đe na obi­je­na kuć­na vra­ta. Naj­vi­še nas bo­li što nad­le­žni ni­je­su uspje­li da ot­ki­ri­ju lo­po­ve, iako je to, po mom mi­šlje­nju, la­ko ura­di­ti. Po­sli­je sve­ga či­ni mi se da je po­li­ci­ja za­bo­ra­vi­la da ih gra­đa­ni pla­ća­ju da bi ih šti­ti­li i da bi im omo­gu­ći­li mi­ran ži­vot –ogor­čen je mje­šta­nim Še­ku­la­ra Bla­go­je Ša­rić.
Mje­šta­ni is­ti­ču da zbog inert­nog od­no­sa nad­le­žnih i bla­gih ka­zni lo­po­vi po­sled­njih go­di­na u kon­ti­nu­i­te­tu na­sta­vlja­ju da upa­da­ju u ku­će i da od­no­se sve što im do­đe do ru­ke.
- Uko­li­ko se na­sta­vi sa do­sa­da­šnjom prak­som mje­šta­ni su pri­mo­ra­ni da jav­no pro­te­stu­ju ili da se sa­mo­or­ga­ni­zu­ju ka­ko bi sa­ču­va­li svo­ju imo­vi­nu. Bi­lo je pri­mje­ra da po­je­di­ni lo­po­vi bu­du uhva­će­ni u kra­đi i da po­li­ci­ja od­ra­di svoj po­sao, a da u da­ljem po­stup­ku pro­ce­su­i­ra­nja ili bu­du pu­šte­ni da se bra­ne sa slo­bo­de ili im bu­de iz­re­če­na bla­ga ka­zna. To je ne­do­pu­sti­vo jer u sreć­nim ze­mlja­ma sva­ka kra­đa se tre­ti­ra kao kri­vič­no dje­lo. Za­to ape­lu­je­mo da se vi­nov­ni­ci­ma ova­ko ne­ča­snih rad­nji od­re­di za­slu­že­na ka­zna – po­ru­či­li su mje­šta­ni še­ku­lar­skih se­la.
D.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"