Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2015-10-21 KOMISIJA ZA EKONOMSKU POLITIKU Dali saglasnost za kredit
Ko­mi­si­ja za eko­nom­sku po­li­ti­ku i fi­nan­sij­ski si­stem Vla­de Cr­ne Go­re na ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ci usvo­ji­la je In­for­ma­ci­ju o sta­nju fi­nan­si­ja u op­šti­ni Ko­la­šin, ko­jom je pla­ni­ra­no iz­da­va­nje sa­gla­sno­sti i ga­ran­ci­je za kre­dit u iz­no­su 5,7 mi­li­o­na eura.
To je sa­op­šte­no iz So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je, ko­ja uz De­mo­krat­ski front i So­ci­ja­li­stič­ku na­rod­nu par­ti­ju či­ni vlast u Ko­la­ši­nu.
Šef Klu­ba od­bor­ni­ka SDP-a Bo­jan Ze­ko­vić ne­dav­no je ka­zao da je Op­šti­na Ko­la­šin u pot­pu­no­sti iz­vr­ši­la svoj dio oba­ve­za u ci­lju re­a­li­za­ci­je kre­di­ta ko­jim bi se iz­mi­ri­li na­sli­je­đe­ni du­go­vi, re­pro­gra­mi­ra­le kre­dit­ne oba­ve­ze, ski­nu­la blo­ka­da Cen­tral­ne ban­ke sa ra­ču­na bu­dže­ta, iz­mi­ri­le oba­ve­ze pre­ma za­po­sle­ni­ma i re­a­li­zo­vao ade­kva­tan so­ci­jal­ni pro­gram za vi­šak rad­ni­ka.
Obez­bi­je­đe­na je po­nu­da ban­ke, pre­ma ri­je­či­ma Ze­ko­vi­ća, po vi­še­stru­ko po­volj­ni­jim uslo­vi­ma u od­no­su na one po ko­ji­ma se za­du­ži­va­la pret­hod­na vlast. Pri­pre­mljen je i sa­na­ci­o­ni plan, na ko­ji je Mi­ni­star­stvo fi­nan­si­ja da­lo po­zi­tiv­no mi­šlje­nje, a na­red­ni ko­rak je usva­ja­nje In­for­ma­ci­je na sjed­ni­ci Vla­di u če­tvr­tak, na­kon če­ga bi bi­li is­pu­nje­ni uslo­vi da Mi­ni­star­stvo fi­nan­si­ja iz­da ga­ran­ci­ju za za­du­ži­va­nje.J.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"