Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni SAOPŠTENJE DŽEVADA KALAČA IZ ROŽAJA Napustili opštinski odbor
<br />
RO­ŽA­JE – Vi­djev­ši po­li­tič­ko dje­lo­va­nje De­mo­kra­te kao jed­nog od no­si­la­ca pro­mje­na u Cr­noj Go­ri, na­stu­pio sam sa­mo­i­ni­ci­ja­tiv­no pre­ma nji­ma, u ci­lju nji­ho­vog for­mi­ra­nja u Op­šti­ni Ro­ža­je, re­kao je ju­če Dže­vad Ka­lač. On je u sa­op­šte­nju za jav­nost na­veo da na­pu­šta stran­ku.
– Po­red ulo­že­nog tru­da i nov­ca i svog lič­nog an­ga­žma­na na po­lju uti­ca­ja kod na­ro­da, do­pri­nio sam da se po­ve­ća broj­no sta­nje čla­no­va ini­ci­ja­tiv­nog od­bo­ra, sa aka­dem­skim, ne­za­do­volj­nim gra­đa­ni­ma na­še op­šti­ne. Na­kon vi­še­mje­seč­nih po­ku­ša­ja da uka­že­mo na ne­pra­vil­no­sti ko­je se de­ša­va­ju unu­tar IO u Ro­ža­ja­ma, od­lu­či­li smo da po­sli­je sa­stan­ka sa li­de­rom te stran­ke Alek­som Be­čić na­pu­sti­mo par­ti­ju. Uz pet čla­no­va, ko­ji su aka­dem­ski gra­đa­ni ovog gra­da i ujed­no ci­je­nje­ni od na­še sre­di­ne, do­nio smo od­lu­ku da na­pu­stim ovaj od­bor – ka­že Ka­lač.
Tvr­di da li­der De­mo­kra­ta Alek­sa Be­čić ne­ma do­volj­no slu­ha, a ni ra­zu­mi­je­va­nja za Ro­ža­je.
– Re­al­nost ta­kvog de­ša­va­nja ja­sno uka­zu­je po­dr­ška lju­di­ma ko­je je po­sta­vio na če­lu IO u Ro­ža­ja­ma. Da­kle, to su lju­di ko­ji su, pri­je sve­ga, tu da bi ras­tje­ra­li na­rod, sa po­dru­glji­vim pri­ča­ma i oma­lo­va­ža­va­njem svih svo­jih čla­no­va, a ni­ka­ko da se bri­nu o bu­duć­no­sti svog na­ro­da i nje­go­vim pro­ble­mi­ma, što uka­zu­je da ne­ko ne ra­di za po­bje­de, već za po­dje­le – ka­že Ka­lač.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"