Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U HERCEG NOVOM ZAVRŠENA 43. IZLOŽBA CVIJEĆA Uručene nagrade za najljepše aranžmane
HER­CEG NO­VI – U ho­te­lu „Voj­vo­di­na”, u okvi­ru 49. Pra­zni­ka mi­mo­ze, okon­ča­na je 43. Iz­lo­žba cvi­je­ća, ko­ja dru­gu go­di­nu no­si na­ziv „ Nov­ski đar­din”. Na iz­lo­žbi je uče­stvo­va­lo 27 iz­la­ga­ča iz Sr­vi­je, BiH i Cr­ne Go­re, a pr­vu na­gra­du za naj­ljep­še aran­ži­ran iz­lo­žbe­ni štand, u iz­no­su 300 eura po­di­je­li­li su ra­sad­nik „Ka­me­li­ja” i cvje­ća­ra „Na­is”.
Dru­go mje­sto i na­gra­du od 200 eura po­di­je­li­li su cvje­ća­ra „Zo­že­ta” i Ne­da Fan­fa­ni. Tre­ća na­gra­da u iz­no­su 100 eura pri­pa­la je Sne­ža­ni Mi­lo­vić.
O na­gra­da­ma je od­lu­či­vao tro­čla­ni ži­ri u sa­sta­vu Da­ni­je­la Vla­o­vić iz op­štin­skog Se­kre­ta­ri­ja­ta za stam­be­no-ko­mu­nal­ne dje­lat­no­sti, eko­lo­gi­ju i ener­get­sku efi­ka­snost, Ol­ga Vuk­mi­ro­vić iz Her­ceg fe­sta i Mi­le­na Mi­nja Iva­no­vić iz pred­u­zet­nič­kog klu­ba „Art and craft” SMŠ „Ivan Go­ran Ko­va­čić”.
Vla­snik ra­sad­ni­ka Ka­me­li­ja, ko­ji sva­ke go­di­ne pli­je­ni mo­žda i naj­ljep­še ure­đe­nim štan­dom, Pe­tar Ivo­vić ove go­di­ne se pred­sta­vio no­stal­gič­nom sli­kom pred­sjed­ni­ka SFRJ Jo­si­pa Bro­za Ti­ta i nje­go­ve su­pru­ge Jo­van­ke u cvi­je­ću mi­mo­ze, ugod­nom ka­me­nom klu­pom ne­ke ba­šte ko­ja pod­sje­ća na ne­ka sreć­ni­ja i ljep­ša vre­me­na.
– Mo­tiv štan­da je sli­ka ko­ja pred­sta­vlja isje­čak vre­me­na i sa­da­šnjeg i pro­šlog. Ka­men i ze­le­ni­lo od cvjet­ni­ca zim­skog do­ba, po­put mi­mo­ze i ka­me­li­je. Oni su ram za sli­ku u ko­joj ži­vi­mo. Ka­da je ri­ječ o Ti­tu, na­rav­no ova po­stav­ka ni­je po­li­tič­ki mo­ti­vi­sa­na, već je tu da nas pod­sje­ti na vri­je­me ko­je je iza nas i ko­je je sa­stav­ni dio na­še isto­ri­je – ka­zao je Ivo­vić.
K.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"